Seksuoloog

Lichamelijk en emotioneel is de behandeling van kanker erg ingrijpend. De relatie met je partner kan erdoor worden beïnvloed, en als na een tijdje toch weer gevoelens van verlangen naar intimiteit naar boven komen, dan lukt het soms niet meer zoals vroeger. Voor veel mensen is het erg moeilijk om hierover te praten. Wat er door kanker verandert, verschilt van mens tot mens. De website Seksuologische Hulpverlening biedt prettig leesmateriaal hierover.

De seksuoloog is iemand met wie je, samen met je partner of alleen, kunt praten over wat je bezighoudt met betrekking tot de seksuele beleving. Praat erover met je arts, die kan je verwijzen naar een goede seksuoloog. (Bron: Seksuologische hulpverlening . info )
Formele omschrijving

Deskundige op het gebied van de seksuologie. (Bron: ZB Planbureau)


Schema: Informatiekaart, Context: Hulpverlening en hulpverleners
Overkoepelend: Hulpverlening
Verwant: SeksuologieBezig met het laden van de kaart...


RGC Zeeuws- Vlaanderen

Adres Wielingenlaan 2

4535 PA Terneuzen

T +31-115-683600 E
W https://www.rgc.nl
Info De maatschap Regionaal Geestelijk gezondheidscentrum (Rgc) Zeeuws-Vlaanderen is per 1 januari 2016 beëindigd. De kliniek van het Rgc is voor een deel naar Kloetinge verhuisd en de ambulante zorg en deeltijd- of dagbehandeling zijn versterkt in Terneuzen gebleven.
Moederorganisatie Emergis
Adres Postbus 253

4460 AR Goes

T +31-113-267000 E
W https://www.emergis.nl/
Info Instituut die zich bezighoudt met psychiatrische stoornissen, zoals ADHD, angst, depressie, eetstoornissen en trauma's. Over diagnoses, behandeling en medicatie. Ook vindt u er informatie over verslaving, wonen, werken en veiligheid.

ZorgSaam Zeeuws-Vlaanderen

Adres Wielingenlaan 2

4535 PA Terneuzen

T +31-115-688000 E communicatie@zzv.nl
W http://www.zorgsaam.org/
Info ZorgSaam Zeeuws-Vlaanderen is de specialist in zorg voor jong en oud in de regio Zeeuws-Vlaanderen én daarbuiten. ZorgSaam biedt ziekenhuiszorg, ambulancezorg, thuiszorg en ouderenzorg.
Referenties

  • ZB, (personal website), 2017.


Afhankelijk van.

Afhankelijk van RGC Zeeuws- Vlaanderen
Draagt bij Factor Constante
Interval Min Max
OpmerkingenAfhankelijk van.

Afhankelijk van ZorgSaam Zeeuws-Vlaanderen
Draagt bij Factor Constante
Interval Min Max
Opmerkingen