Festival van Zeeuwsch-Vlaanderen

Logo van het Festival van Zeeuwsch-Vlaanderen (bron: Personal website).

Het Festival van Zeeuwsch-Vlaanderen is al 28 jaar een vaste waarde op de Zeeuwse culturele agenda en tegelijk een ‘cultureel boegbeeld’ en ambassadeur voor de regio Zeeuws-Vlaanderen. Het is het grootste muziekevenement voor wat betreft de klassieke muziek in de provincie Zeeland en staat in het rijtje Zeeland Nazomerfestival, Concert at SEA, Film by the Sea, Festival van Zeeuwsch-Vlaanderen. Bovendien was dit laatste festival winnaar van de Cultuurprijs 2010/2011 van de gemeente Terneuzen.

Met een landelijke en grensoverschrijdende uitstraling geniet het Festival van Zeeuwsch-Vlaanderen een grote reputatie in binnen en buitenland waar het zich met trots rangschikt tussen de bekende klassieke muziek evenementen in West-Europa.

Typerend voor het Festival van Zeeuwsch-Vlaanderen is de open- en toegankelijkheid. Met een vleugje Zeeuwse eigenzinnigheid en zonder concessies aan kwaliteit opteert het een muziekfestival te zijn voor een breed publiek. (Bron: Festival van Zeeuwsch-Vlaanderen - personal website)

Catalogus: Artikel; Dvd; Tijdschrift

Schema: Muziek, Context: Evenementen
Verwant: Het Zeeuws Orkest, Mathieu van Bellen
Voorbeeld van: Klassiek festivalBezig met het laden van de kaart...


Stichting Festival van Zeeuwsch-Vlaanderen

Adres Bellamystraat 26A

4532 CP Terneuzen

T +31-115-649751 E
W http://www.festival-zvl.nl/#home
Info Festival voor klassieke muziek in Zeeland.Inhoud

Referenties


Afhankelijk van.

Afhankelijk van Stichting Festival van Zeeuwsch-Vlaanderen
Draagt bij Factor Constante
Interval Min Max
Opmerkingen