HZ Kenniscentrum Ondernemen en Innoveren
}}HZ Kenniscentrum Ondernemen en Innoveren

HZ Kenniscentrum Ondernemen en Innoveren onderzoekt vraagstukken rondom innovatie en ondernemerschap. Hierbij focussen we ons op verbeterde klantinzichten, het realiseren van impact en duurzame businessmodellen.

Banner-foto-kcoi.jpg

Actueel

MicrosoftTeams-image (3).png

20/07/2022

Trajecten SSB

Smart Services Bridge slaat een slimme brug tussen ondernemingen en hogescholen én ...

Zeeuws Economisch bericht.JPG

20/07/2022

Zeeuws Ecnomisch Bericht

Tijdens het seminar ‘Toekomstbestendig Ondernemend Zeeland’ in Yerseke heeft Jo-Annes de Bat ...

Recente projecten

O2Lab.jpeg

01/01/2022

O2Lab

Het doel van O2Lab Hub Zuidwest is het organiseren en versterken van een effectieve samenwerking tussen HZ University of Applied Sciences en Scalda ...

Thumbnail.jpg

01/01/2022

Cases Duurzame Businessmodellen

Overzicht van duurzame businessmodellen

Missie

HZ Kenniscentrum Ondernemen en Innoveren is de kennispartner rondom innovatie en ondernemerschap in Zeeland. We geven inzicht, creëren nieuwe perspectieven en realiseren projecten. We ontwikkelen onze kennis middels co-creatie en samenwerkingsverbanden. Dat doen we met MKB ondernemers, inwoners, overheden en maatschappelijke organisaties.

Doelstelling

Dankzij onze daadwerkelijke impact dragen we bij aan betere en duurzamere innovaties van MKB‑organisaties in Zeeland. Daarnaast dragen we bij aan de onderwijsontwikkeling, kennisontwikkeling en kennisdeling in de regio.

Samenwerkingen

HZ Kenniscentrum Ondernemen en Innoveren werkt nauw samen met partners in de regio, in Nederland en in het buitenland. Op deze manier wordt de kennis en kunde van vele partijen bijeengebracht en bruikbaar gemaakt.

Logo-hz.pngKCOI-logo-maex.jpgKCOI-logo-wageningen.jpgKCOI-logo-vito.jpgKCOI-logo-dockwize.jpgKCOI-logo-impuls-zeeland.jpg

Meer weten over onze onderzoeken of mogelijkheden tot samenwerking?

Neemt contact met ons op.

Overgenomen van "https://projectenportfolio.nl/wiki/index.php?title=Ondernemen_en_innoveren&oldid=90523"