Op eigenschap zoeken

Deze pagina biedt een eenvoudige bladerinteractie voor het vinden van entiteiten met een eigenschap met een bepaalde waarde. Andere beschikbare zoekinteracties zijn de zoekpagina voor pagina-eigenschappen en de querybouwer.

Op eigenschap zoeken

Een lijst van alle pagina's met de eigenschap "Remark" met waarde "Vastlopen in groot aantal instanties met specifieke afspraken, waardoor kandidaten niet aan de slag komen of willen. Factor tijd. Waan van de dag. Hokjesgeest. Het erbij doen. Legitimatie. Fysieke plek. Het missen van de essentie en daardoor in kringetjes blijven praten. Politiek. Huidige beleid. Diversiteit in beleid. Systeemwereld. Terugval van kandidaten ivm complexiteit. Perverse prikkels. Beperkte taalvaardigheid. Continuïteit in begeleiding kandidaat.". Omdat er een beperkt aantal resultaten is, worden ook nabije waarden weergegeven.

Hieronder staan 2 resultaten vanaf #1.

(vorige 250 | volgende 250) (20 | 50 | 100 | 250 | 500) bekijken.


    

Lijst van resultaten

    • Beren (Belemmeringen)  + (Vastlopen in groot aantal instanties met s
      Vastlopen in groot aantal instanties met specifieke afspraken, waardoor kandidaten niet aan de slag komen of willen. Factor tijd. Waan van de dag. Hokjesgeest. Het erbij doen. Legitimatie. Fysieke plek. Het missen van de essentie en daardoor in kringetjes blijven praten. Politiek. Huidige beleid. Diversiteit in beleid. Systeemwereld. Terugval van kandidaten ivm complexiteit. Perverse prikkels. Beperkte taalvaardigheid. Continuïteit in begeleiding kandidaat.
      id. Continuïteit in begeleiding kandidaat.)