Bart Letterie
Bart Letterie
Bart Letterie is onderzoeker op het gebied van Watertechnologie aan de HZ University of Applied Sciences. Hij heeft een Bachelor in Soil, Water and Atmosphere en een Master in Hydrology and Water Quality van Wageningen University and Research, waar hij in 2013 afstudeerde.

Bart heeft veel ervaring in de afvalwaterzuiveringssector vanuit zijn vorige werk bij LambWeston Meijer waar hij als Environmental Engineer verantwoordelijk was voor de afvalwaterzuiveringsinstallatie. Bart heeft extra kennis op dit gebied opgedaan door het volgen van de opleiding Hogere Techniek Afvalwaterzuivering waar hij heeft geleerd om nieuwe afvalwaterzuiveringsinstallaties te ontwerpen en de problemen bij bestaande installaties op te lossen. Bij HZ is Bart betrokken bij het FRESH4Cs project waar de focus ligt op het onderzoeken van alternatieve zoetwaterbronnen en mogelijkheden voor wateropslag in laaggelegen kustgebieden.

Naast zijn werk bij de onderzoeksgroep is Bart betrokken bij de BSc opleiding Watermanagement en doceert hij Milieuchemie en verschillende vakken in de vakken Water Pollution and Treatment en Advanced Water Technology.
Organisatie: HZ University of Applied Sciences
E-mail: mail me (lett0009@hz.nl)
Telefoon:
Thuispagina:
Onderzoeksgroep (primair): Water Technology
Onderzoeksgroep (secundair):

Projecten

Bezig met laden…