Evides Industriewater

Evides Industriewater
Evides Industriewater is de meest toonaangevende water-partner voor de industrie in de Benelux. Met een focus op de chemische industrie, petrochemie en de voedingsmiddelenindustrie is Evides dè specialist op het gebied van maatwerk-in-water: complete waterdiensten op maat.

Evides levert verschillende kwaliteiten proceswater op basis van DBFO-contracten (Design, Build, Finance & Operate), zuivert afvalwater en ontwikkelt hergebruiktoepassingen voor afvalwater. Met oog voor innovatie en vooruit denken. Met als doel een betrouwbare en leveringszekere oplossing. Klanten van Evides vertrouwen op de waterexpertise van een organisatie die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van maatwerkoplossingen.

Bij Evides denken ze continu na over de dag van morgen. Over het nóg duurzamer maken van installaties? En over het verbeteren van bedrijfsprocessen van klanten: hoe kan dit tegelijkertijd efficiënter én beter voor het milieu? Betrouwbaar water leveren, tegen een goede prijs en waarde toevoegen met oog voor duurzaamheid en maatschappelijke ontwikkelingen: daar staat Evides Industriewater voor.

Evides werkt intensief samen met klanten en partnerorganisaties in de waterketen. Samen bereik je meer dan alleen. Evides legt waar mogelijk verbinding, deelt kennis en zoekt samen met partners naar oplossingen. Het Project Robuust Watersysteem is hier een waardevol voorbeeld van.


De View-Navigation (VN) pagina's.

Evides Industriewater, Evides Industriewater