Deze pagina biedt een eenvoudige bladerinteractie voor het vinden van entiteiten met een eigenschap met een bepaalde waarde. Andere beschikbare zoekinteracties zijn de zoekpagina voor pagina-eigenschappen en de zoekopdrachtbouwer.

Op eigenschap zoeken

Een lijst van alle pagina's met de eigenschap "Paragraph" met waarde "LC_00044". Omdat er een beperkt aantal resultaten is, worden ook nabije waarden weergegeven.

Hieronder staan 25 resultaten vanaf #1.

(vorige 50 | volgende 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500) bekijken.


    

Lijst van resultaten

 (LC_00044)
  • Law Poortwachter in Evaluatie eerste ziektejaar (Law Poortwachter P3S3)  + (Law Poortwachter in Evaluatie eerste ziektejaar (Law Poortwachter P3S3).)
  • Law Poortwachter in Gesprek bedrijfsarts (Law Poortwachter P1S3-3)  + (Law Poortwachter in Gesprek bedrijfsarts (Law Poortwachter P1S3-3).)
  • Law Poortwachter in Gesprek bedrijfsarts eerste jaar ziek (Law Poortwachter P3S5)  + (Law Poortwachter in Gesprek bedrijfsarts eerste jaar ziek (Law Poortwachter P3S5).)
  • Law Poortwachter in Relatie met werkgever (Law Poortwachter P2S3-3)  + (Law Poortwachter in Relatie met werkgever (Law Poortwachter P2S3-3).)
  • Law Poortwachter in Tweede spoor traject (Law Poortwachter P3S9)  + (Law Poortwachter in Tweede spoor traject (Law Poortwachter P3S9).)
  • Vermoeidheid  + (Naar de effecten van voeding op vermoeidheid na kanker is nog relatief weinig onderzoek gedaan (1). Een gezond en gevarieerd voedingspatroon kan bijdragen aan herstel.)
  • Oncoloog in Behandeling en herstel (Oncologist P2S1)  + (Oncoloog in Behandeling en herstel (Oncologist P2S1).)
  • Oncoloog in Ontvangen diagnose (Oncologist P1S1)  + (Oncoloog in Ontvangen diagnose (Oncologist P1S1).)
  • Oncoloog in Ontvangen diagnose (Oncoloog S0)  + (Oncoloog in Ontvangen diagnose (Oncoloog S0).)
  • IKH Dilemma 2 S5-1  + (Ook voor de werkgever is deze situatie lasOok voor de werkgever is deze situatie lastig. Zowel in praktische zin als in de relatie kunnen dilemma's ontstaan.</br></br>'''Wat te doen met de werkzaamheden die niet meer uitgevoerd kunnen worden?'''</br></br>Als de werknemer (deels) ziekgemeld is zijn er werkzaamheden die niet uitgevoerd worden. Deze zullen door iemand anders overgenomen moeten worden. Omdat de werknemer niet weet hoe de komende maanden eruit gaan zien is het voor de werkgever moeilijk hierop te anticiperen. </br></br>* Hoelang zal het gaan duren? Moet ik afwachten? Moet ik het werk al verdelen onder de collega’s? Moet ik een vervanger inhuren? Moet ik mijn werknemer adviseren helemaal te stoppen met werken? Zowel in het belang van zijn/haar gezondheid als de continuïteit van het werk?</br></br></br>'''Hoe moet ik mijn medewerker nu benaderen? Moet ik hem even met rust laten of juist actief blijven benaderen en afspraken maken?'''f blijven benaderen en afspraken maken?''')
  • IKH Dilemma 1 S5-1  + (Op een gegeven moment zal je als werknemerOp een gegeven moment zal je als werknemer moeten besluiten of je kunt (en wilt) blijven werken gedurende je behandeling en herstelperiode daarna of dat je deels of geheel gaat stoppen met werken. Wat jij wilt en wat je leidinggevende of collega's willen kan misschien haaks op elkaar staan. Zelf wil je bijvoorbeeld misschien blijven werken maar je werkgever wilt liever dat je stopt.aar je werkgever wilt liever dat je stopt.)
  • Persoon met kanker (Identity S1-2)  + (Op het moment dat de diagnose wordt gegeveOp het moment dat de diagnose wordt gegeven is er meestal nog geen behandelplan. Er is dus nog veel onduidelijkheid. Het is dan aan de werknemer zelf om te beslissen of hij of zij dit de werkgever wel wil informeren over de diagnose. </br></br><blockquote></br>“Ja, ik heb eigenlijk meteen op de parkeerplaats van het ziekenhuis, mijn baas, mijn toenmalig manager gebeld, ik heb geen goede uitslag dus ik meld me ziek. Ja, ik heb er eigenlijk nooit zo geheimzinnig over gedaan.” (WP1 – IP5)</br></blockquote></br></br><blockquote></br>“Toen zijn we eerst nog naar huis gegaan daarna, even koffiegedronken. Toen dacht ik, ik ga toch maar naar mijn werk, ze verwachten me nu. Maar ja, ik kwam pas na 12.00 uur op het werk terwijl ik had gezegd ik ben ietsjes later. Iedereen kijkt dan meteen zo naar die deur, van wat is er met jou aan de hand? Dus ja, dan heb ik het maar gelijk gezegd.” (WP1-IP2, p.5)</br></blockquote></br></br><blockquote></br>“Ik heb het eigenlijk heel snel op mijn werk gezegd. Als je dan elke dag werkt is het een beetje lastig, dan moet je allemaal dingen gaan verzinnen en lopen liegen en je weet dat je het later toch een keer gaat zeggen.” (WP1-IP2, p.6)</br></blockquote>at je het later toch een keer gaat zeggen.” (WP1-IP2, p.6) </blockquote>)
  • Werkgever informeren (S1-2)  + (Op het moment dat iemand de diagnose kankeOp het moment dat iemand de diagnose kanker krijgt zal dit direct of op termijn gevolgen hebben voor het werk. Het is aan de persoon met kanker zelf om te bepalen of hij/zij de leidinggevende informeert over de diagnose. </br></br>Het communiceren van de diagnose naar de werkgever wordt niet door iedereen als moeilijk ervaren maar is wel een punt in tijd waarin er veel gaat veranderen voor zowel de werknemer als de werkgever. voor zowel de werknemer als de werkgever.)
  • (deels) Ziekmelden (S5-1)  + (Op het moment dat je de diagnose kanker krOp het moment dat je de diagnose kanker krijgt (en soms al daarvoor door fysieke klachten die uiteindelijk leiden tot de diagnose), zal je als werknemer ook moeten gaan nadenken over wat dit gaat betekenen voor je werk. Ga je je (deels) ziekmelden of niet? Deze keuze is niet altijd makkelijk en kan beïnvloed worden door bijvoorbeeld je leidinggevende of collega's. </br></br>Iedere organisatie heeft het proces van '''[[https://projectenportfolio.nl/wiki/index.php/IKH_IKT_S5-1 | ziekmelding]]''' op een eigen manier geregeld. Zodra je je hebt ziekgemeld krijg je te maken met de '''[[https://projectenportfolio.nl/wiki/index.php/IKH_IKT_2_S5-1 | Wet verbetering Poortwachter]]'''. </br></br><blockquote></br>“Ik heb vanaf het begin steeds gezegd; ‘Als het kan voor mezelf wil ik graag blijven werken.’ Voor mijn werkgever stond die deur altijd open. Ik heb wel zelf het initiatief genomen. Ik heb een mail gestuurd naar mijn baas met de vraag of het goed was als ik de komende acht weken één dag in de week zou komen werken. Daar had ik al over nagedacht. Ik vraag dan dus eigenlijk toestemming aan de directeur of hij het goed vindt. Dan heb ik mijn collega’s geïnformeerd; ‘Jongens, ik kom de komende weken op woensdag of donderdag.’ [...] Inderdaad, het initiatief ligt bij mij dus als ik niks laat horen en ik blijf tot december thuis dan is het ook goed. Ik vind het wel prettig. Als mijn baas zou zeggen; ‘Kun je alweer komen werken, dan zou ik me wel alweer een beetje bezwaard voelen. Dan voel je je alweer een beetje bezwaard om nee te zeggen. Mijn werkgever zegt in principe, blijf maar thuis maar als je wilt komen werken, geef een seintje en kom maar werken. Dat voelt prima voor mij. Het is ook laagdrempelig. Ik kan gewoon een appje sturen of een mailtje en dan krijg ik zo weer antwoord; ‘prima, kom maar.’”</br></blockquote>weer antwoord; ‘prima, kom maar.’” </blockquote>)
  • IKH Dilemma 1 S3-1  + (Op het werk krijg ik de vraag hoe de komenOp het werk krijg ik de vraag hoe de komende maanden er uit gaan zien. Ik zou mijn werkgever hier graag informatie over willen geven maar ik weet zelf nog niet hoe het medische proces gaat verlopen. Ik heb een goede relatie met mijn leidinggevende maar ik wil ze ook niet teleurstellen als blijkt dat ik toch minder kan werken tijdens de behandeling. </br></br>Notitie: Over het algemeen zal een specialist niet het hele traject tot in detail communiceren, om de patiënt niet onnodig te belasten maar ook omdat vooraf niet bekend is hoe een patiënt op een behandeling reageert en of er in het proces nog nieuwe obstakels op het pad komen. </br></br> </br><blockquote></br>“In het ziekenhuis gaat alles stapje voor stapje. Ja, maar wat dan als…Dat bekijken we allemaal later wel. Dat vond ik wel lastig want ik kon tegen mijn leidinggevende ook niet zeggen van zo zo en zo gaat het lopen”. (WP1-IP1, p.3). </br></blockquote></br> </br><blockquote></br>“Ik heb de eerste keer aan de oncoloog gevraagd: denk je dat ik kan werken als ik chemo krijg? En toen zei ze: ‘Dat mag maar ik heb nog nooit iemand gezien die dat deed.’ En daar was het eigenlijk wel mee klaar” (WP1-IP1). </br></blockquote></br> </br><blockquote></br>“Die artsen hebben ook contact gehad en voor de rest moet je erop vertrouwen…. Daar houdt het helemaal op. Voor de rest ben je aan je lot overgelaten. Voor de rest niet. Niks. Dan moet je het zelf uitvinden. We zijn niet op ons mondje gevallen. We zijn niet verlegen. Maar ben je op leeftijd en je staat er alleen voor, bij wijze van spreken, dan ben je aan de goden overgeleverd. Ik heb hier al verschillende keren mensen aan de deur gehad om te vragen hoe ik dat deed. En of ik hen kon helpen. Bij dat soort dingen.” (WP1-IP3, p.11). </br></blockquote></br> </br><blockquote></br>“Maar uiteindelijk was het steeds weer een nieuw onderzoek en weer een nieuw onderzoek dus heb ik nog eigenlijk een maand gewerkt, ik heb de hele maand mei eigenlijk nog werkt. En dan uiteindelijk heb ik dan, toen het dan helemaal duidelijk was van hoe en wat, toen heb ik al het werk wel overgedragen” (WP1-IP2, p. 5) </br></blockquote>hoe en wat, toen heb ik al het werk wel overgedragen” (WP1-IP2, p. 5) </blockquote>)
  • Kwetsbaarheid en onzekerheid  + (Patiënten kunnen het gevoel krijgen dat de ziekte er met hen aan de haal gaat. Ze voelen zich in de steek gelaten door hun lichaam. Dit levert grote onzekerheid op. Niet iedereen kan hier even goed mee omgaan.)
  • Wanneer ontkleden?  + (Patiënten moeten zelf kunnen aangeven wanneer ze zich ontkleden. Het beste is te wachten wanneer de dokter aanwezig is, zodat de patiënt niet onnodig een half uur naakt zit te wachten.)
  • Persoon met Kanker in Behandeling en Herstel (PwC P2S1)  + (Persoon met Kanker in Behandeling en Herstel (PwC P2S1).)
  • Persoon met Kanker in Collega's informeren (PmK S2)  + (Persoon met Kanker in Collega's informeren (PmK S2).)
  • Persoon met Kanker in Collega's informeren (PwC P1obsS3obs)  + (Persoon met Kanker in Collega's informeren (PwC P1obsS3obs).)
  • Persoon met Kanker in Contact met werkplek (PwC P2obsS2obs)  + (Persoon met Kanker in Contact met werkplek (PwC P2obsS2obs).)
  • Persoon met Kanker in Dag 1 starten nieuw werk (PwC P3obsS1bobs)  + (Persoon met Kanker in Dag 1 starten nieuw werk (PwC P3obsS1bobs).)
  • Persoon met Kanker in Dag 1 terugkeer naar werk (PwC P3obsS1aobs)  + (Persoon met Kanker in Dag 1 terugkeer naar werk (PwC P3obsS1aobs).)
  • Persoon met Kanker in Deels terug naar het werk (PmK S10)  + (Persoon met Kanker in Deels terug naar het werk (PmK S10).)
  • Persoon met Kanker in Delen van diagnose situatie (PwC P1obsS2obs)  + (Persoon met Kanker in Delen van diagnose situatie (PwC P1obsS2obs).)