Samenwerking

HZ Kenniscentrum Ondernemen en Innoveren is dé kennispartner om tot innovaties met een duurzaam verdienvermogen te komen. Om dit te bereiken werkt Kenniscentrum Ondernemen en Innoveren nauw samen met partners in de regio, in Nederland en in het buitenland. Op deze manier wordt de kennis en kunde van vele partijen bijeengebracht en bruikbaar gemaakt. Er is sprake van structurele samenwerkingsverbanden en samenwerkingen die voor specifieke onderwerpen of projecten worden aangegaan.

Zo werken we bijvoorbeeld nauw samen met Wageningen University & Research, VITO in België en Deltares rondom water en waterlandschappen.

Verbindingen met ondernemers gaan we aan via onze Zeeuwse Incubator Dockwize, maar ook via onze kennis- en innovatienetwerken zoals Fooddelta Zeeland.

HZ University of Applied Sciences

Kenniscentrum Ondernemen en Innoveren is onderdeel van HZ University of Applied Sciences en werkt nauw samen met verschillende opleidingen, lectoraten en kenniscentra binnen HZ University of Applied Sciences om vraagstukken van overheden en ondernemers te kunnen beantwoorden.

Contact

Heeft u een onderzoeksvraag of wilt u weten hoe onze onderzoeksdata en kennis uw organisatie kunnen ondersteunen?

Neem dan vrijblijvend contact op met Mariska Polderman via (0118) 48 96 76 of kcoi@hz.nl.